عشاق مصر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

أدبى ترفيهى ثقافى


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

لفراخ المحشيه بالصور

اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

1لفراخ المحشيه بالصور Empty لفراخ المحشيه بالصور الإثنين يوليو 27, 2009 7:34 pm

البرنس رامى

البرنس رامى
Admin
Admin

[size=24][center]
[size=16][url=http://www.felfel.ps/ramadan/images/food_13.jpg][img]http://www.felfel.ps/ramadan/images/food_13.jpg[/img][/url]


نبتدي الوصفه بقي :
فرخه متوسطه و يا ريت لو صغيره متبله كويس ببصل مبشور و طماطم مبشوره و فلفل و ملح و رشه حبهان
نصف كوب ارز
بصله مبشوره متوسطه
كبد فراخ حوالي نصف كوبايه مغسوله كويس بملح و خل و مقطعه صغير
معلقتين سمن
ملح و فلفل و بهار و رشه جنزبيل

الطريقه :

1-شوحي البصله علي النار لحد ما تبقي دهبي و ضيفي الكبد و قلبي
2-لما تلاقي الكبد لونها اتغير و اتشوحت مع البصله ضيفي البهارات و ملح و فلفل و رشه جنزبيل بس شويه بهارات حلوين
3-حطي كوبايه ميه و سيبيها تغلي شويه و بعدان ضيفي الارز المغسول طبعا و منقوع شويه
4-لما الارز يغلي و يتشرب الميه حتلاقي لونه اغمق من البهارات و الكبد اقفلي النار و كده الحشوه جاهزه
5- هاتي بقي الفراخ المتبله و احشيها و دخلي الرز بيو الوراك و الجوانب و الصدر طبعا و قفلي رجلاها بالخله


[url=http://alfrasha.maktoob.com/up/5410402071932165769.jpg][img]http://alfrasha.maktoob.com/up/5410402071932165769.jpg[/img] [/url]


[url=http://shadid64.malware-site.www/photos/818209_l.jpg][img]http://shadid64.malware-site.www/photos/818209_l.jpg[/img][/url]





[url=http://shadid64.malware-site.www/photos/818229_l.jpg][img]http://shadid64.malware-site.www/photos/818229_l.jpg[/img][/url]


[url=http://shadid64.malware-site.www/photos/818231_l.jpg][img]http://shadid64.malware-site.www/photos/818231_l.jpg[/img][/url]



[url=http://shadid64.malware-site.www/photos/818232_l.jpg][img]http://shadid64.malware-site.www/photos/818232_l.jpg[/img][/url]


6-ادهنيها من بره سمنه و بعدان انا بحطها في كيس الفرن بتستوي و تتحمر و
بتطلع حلوه اوي ،بس خليها علي الرف اللي في النص او لو ما عندكيش حطيها في
صينيه و عليها كوبايتين ميه و غطيها بورق الفويل و لما تفتحي عليها و
تستوي شيلي الفويل علشان تحمر
بس اوعي تسلقيها الرز بيعجن و نكهته بتنزل في الشوربه
جربي طريقتي و ادعيلي


[url=http://shadid64.malware-site.www/photos/818273_l.jpg][img]http://shadid64.malware-site.www/photos/818273_l.jpg[/img][/url]

[url=http://shadid64.malware-site.www/photos/818274_l.jpg][img]http://shadid64.malware-site.www/photos/818274_l.jpg[/img][/url]


[url=http://shadid64.malware-site.www/photos/818296_l.jpg][img]http://shadid64.malware-site.www/photos/818296_l.jpg[/img][/url]

منقول
[/size]
[/size][/center]

https://oshakmesr.ahlamontada.com

الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى