[size=24]كرات البطاطس بالباشميل
نص كيلو لحم مفروم
بصلة مفرومة
صلصة بيتزا أو معجون طماطم
بهارات - ملح
بطاطس مسلوق (الكمية حسب الرغبة) + كمية قليلة من الحليب
بقدونس مفروم
3 أكواب حليب
3 ملاعق كبيرة دقيق
جبن موزاريلا او رومي
يطبخ اللحم المفروم بتحمير البصل ثم اضافة اللحم المفروم والبهارات مع تفتيته حتى ينضج وينشف..
يضاف الملح.
- نضيف قليلا من الصلصة الى اللحم، حتى يصبح لونه محمر.. (بس نغير لونه بدون اى سوائل فيه)
- نهرس البطاطس مع الحليب والملح والبقدونس ونشكله كرات، عددها يكفي لتغطية الصينية.
[img]http://www.alfrasha.com/up/84917509268419043.jpg[/img]
- نعمل الباشاميل
الدقيق يحمر فى السمن و يصفر
لونه بسيط و نضيف اللبن فيه مع التحريك المستمر ثم وضعه على النار وتحريكه
حتى يغلظ لازم سميكه ويضاف الملح و الفلف الابيض
[img]http://www.alfrasha.com/up/6595087811207648526.jpg[/img]
- في الصينية نضع اللحم المفروم ثم نصب الباشاميل فوقه، ثم نصف البطاطس فوق الباشاميل.
[img]http://www.alfrasha.com/up/8224528401542351869.jpg[/img]
- نرش الجبن ثم ندخلها في الفرن
[img]http://www.alfrasha.com/up/336222800903498161.jpg[/img]
نص كيلو لحم مفروم
بصلة مفرومة
صلصة بيتزا أو معجون طماطم
بهارات - ملح
بطاطس مسلوق (الكمية حسب الرغبة) + كمية قليلة من الحليب
بقدونس مفروم
3 أكواب حليب
3 ملاعق كبيرة دقيق
جبن موزاريلا او رومي
يطبخ اللحم المفروم بتحمير البصل ثم اضافة اللحم المفروم والبهارات مع تفتيته حتى ينضج وينشف..
يضاف الملح.
- نضيف قليلا من الصلصة الى اللحم، حتى يصبح لونه محمر.. (بس نغير لونه بدون اى سوائل فيه)
- نهرس البطاطس مع الحليب والملح والبقدونس ونشكله كرات، عددها يكفي لتغطية الصينية.
[img]http://www.alfrasha.com/up/84917509268419043.jpg[/img]
- نعمل الباشاميل
الدقيق يحمر فى السمن و يصفر
لونه بسيط و نضيف اللبن فيه مع التحريك المستمر ثم وضعه على النار وتحريكه
حتى يغلظ لازم سميكه ويضاف الملح و الفلف الابيض
[img]http://www.alfrasha.com/up/6595087811207648526.jpg[/img]
- في الصينية نضع اللحم المفروم ثم نصب الباشاميل فوقه، ثم نصف البطاطس فوق الباشاميل.
[img]http://www.alfrasha.com/up/8224528401542351869.jpg[/img]
- نرش الجبن ثم ندخلها في الفرن
[center][img]http://www.alfrasha.com/up/336222800903498161.jpg[/img]
[/size]
[/center]
نص كيلو لحم مفروم
بصلة مفرومة
صلصة بيتزا أو معجون طماطم
بهارات - ملح
بطاطس مسلوق (الكمية حسب الرغبة) + كمية قليلة من الحليب
بقدونس مفروم
3 أكواب حليب
3 ملاعق كبيرة دقيق
جبن موزاريلا او رومي
يطبخ اللحم المفروم بتحمير البصل ثم اضافة اللحم المفروم والبهارات مع تفتيته حتى ينضج وينشف..
يضاف الملح.
- نضيف قليلا من الصلصة الى اللحم، حتى يصبح لونه محمر.. (بس نغير لونه بدون اى سوائل فيه)
- نهرس البطاطس مع الحليب والملح والبقدونس ونشكله كرات، عددها يكفي لتغطية الصينية.
[img]http://www.alfrasha.com/up/84917509268419043.jpg[/img]
- نعمل الباشاميل
الدقيق يحمر فى السمن و يصفر
لونه بسيط و نضيف اللبن فيه مع التحريك المستمر ثم وضعه على النار وتحريكه
حتى يغلظ لازم سميكه ويضاف الملح و الفلف الابيض
[img]http://www.alfrasha.com/up/6595087811207648526.jpg[/img]
- في الصينية نضع اللحم المفروم ثم نصب الباشاميل فوقه، ثم نصف البطاطس فوق الباشاميل.
[img]http://www.alfrasha.com/up/8224528401542351869.jpg[/img]
- نرش الجبن ثم ندخلها في الفرن
[img]http://www.alfrasha.com/up/336222800903498161.jpg[/img]
نص كيلو لحم مفروم
بصلة مفرومة
صلصة بيتزا أو معجون طماطم
بهارات - ملح
بطاطس مسلوق (الكمية حسب الرغبة) + كمية قليلة من الحليب
بقدونس مفروم
3 أكواب حليب
3 ملاعق كبيرة دقيق
جبن موزاريلا او رومي
يطبخ اللحم المفروم بتحمير البصل ثم اضافة اللحم المفروم والبهارات مع تفتيته حتى ينضج وينشف..
يضاف الملح.
- نضيف قليلا من الصلصة الى اللحم، حتى يصبح لونه محمر.. (بس نغير لونه بدون اى سوائل فيه)
- نهرس البطاطس مع الحليب والملح والبقدونس ونشكله كرات، عددها يكفي لتغطية الصينية.
[img]http://www.alfrasha.com/up/84917509268419043.jpg[/img]
- نعمل الباشاميل
الدقيق يحمر فى السمن و يصفر
لونه بسيط و نضيف اللبن فيه مع التحريك المستمر ثم وضعه على النار وتحريكه
حتى يغلظ لازم سميكه ويضاف الملح و الفلف الابيض
[img]http://www.alfrasha.com/up/6595087811207648526.jpg[/img]
- في الصينية نضع اللحم المفروم ثم نصب الباشاميل فوقه، ثم نصف البطاطس فوق الباشاميل.
[img]http://www.alfrasha.com/up/8224528401542351869.jpg[/img]
- نرش الجبن ثم ندخلها في الفرن
[center][img]http://www.alfrasha.com/up/336222800903498161.jpg[/img]
[/size]
[/center]